Blog

Blog


Tjek de seneste nyheder og trends i Condoctors blogs, så du let kan holde dig up-to-date med det mest relevante og interessante.

Published on december 21. 2022

VIGTIG INFORMATION!

Atlassian Server licenser og apps

Atlassian Solution Partner. Ekspert konsulent og support i Jira Service Mangement JSM, Confluence, Agile og Cloud Migration

15. februar 2023 - END OF NEW APP SALES


Der stoppes for salg af nye Apps til eksisterende server licenser.


App fornyelser forventes at blive forholdsmæssigt tilpasset med en slutdato pr. 15. februar 2024, tilsvarende datoen for END OF SUPPORT.
15. februar 2024 - END OF SUPPORT


Support og bug-fixes tilbydes ikke længere Atlassian Server produkter og Apps.


Alle eksisterende licencer og apps bliver forholdsmæssigt tilpasset denne slutdato.


Atlassian anbefaler på det kraftigste at kunder migrerer til deres Cloud eller Data Center løsninger inden slutdatoen, for at forblive sikker på sin dataintegritet og fortsat drage fordel af deres kontinuerlige udvikling, bug-fixes og sikkerhedsopdateringer.
CONDOCTOR tilbyder professionel og erfaren assistance til at migrere Atlassians server produkter til enten Atlassian Cloud eller Atlassian Data Center.


Hvis dette giver anledning til spørgsmål om jeres nuværende Atlassian server licenser og hvordan I bedst muligt fremtidssikrer firmaets Atlassian platform, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe.


Nedenstående er eksempler på nogle af de mest typiske spørgsmål vi får, men generelt er der behov for grundigere analyse for at finde de helt rigtige individuelle svar for hver enkelt virksomhed.  • Hvad er det bedste for vores firma?
  • Hvad vil det koste at skifte til Cloud eller DataCenter?
  • Hvad med vores nuværende server licenser?
  • Hvad er forskellen på Cloud og DataCenter?Vi har hjulpet mange kunder med at finde frem til den mest optimale migrations plan, samt taget ansvar for at selve migreringen til Cloud eller Data Center foretages problemfrit og uden de store overraskelser.

Vi tilbyder gratis licens analyse og på den baggrund vejleder vi om mulighederne.


Ring: +45 31 13 13 77 eller send os en mail via vores kontakt formular.

Herunder er indsat yderligere information fra Atlassians egen hjemmeside, hvor du kan læse mere om omstillingens kronologiske tidslinie helt tilbage fra 2. februar 2021, hvor salget af nye licenser for Atlassian Server stoppede.


Klik på billedet for at komme direkte til Atlassians hjemmeside, hvis du vil have aktive links og endnu flere detaljer.

Atlassian Solution Partner. Ekspert konsulent og support i Jira Service Mangement JSM, Confluence, Agile og Cloud Migration

Previous BLOG content / In progress