About

About Condoctor


Condoctor er en konsulentvirksomhed med speciale inden for Atlassians produkt portfolio og de Agile metodikker.


Vores konsulenter og yderst kompetente samarbejdspartnere giver uovertruffen bistand og assistance til både opsætning, udvikling og optimering samt drift.


Vi analyserer kundens behov og har altid fokus på proces-optimering, både teknisk ift. arbejdsgange og værktøjer, men også brugere imellem og de menneskelige værdier og styrker der skaber fundamentet for en vellykket drift. 

Certificeret Partner


Vi er stolte af vores Atlassian partnerskab og selvfølgelig alle de udmærkelser, certifikater og erfaringer der hører med.


Condoctor er din personlige partner indenfor optimering, migrering, udvikling og strategi. Det er vores store passion at yde og levere de bedst mulige løsninger til vores kunder og vi holder os derfor altid up-to-date med alle de seneste trends og udviklinger i branchen generelt og selvfølgelig helt specifikt alt Atlassian og Atlassian relateret.

Atlassian Pro Skill Badge

Issue Security and Email in JIRA

Atlassian Certified System Administrator, ACP-500

Certified in Agile Development

with JIRA Software, ACP-JSW

Certified JIRA Administrator

for Data Center and Server, ACP-100

Certified JIRA Project Administrator for Data Center and Server, ACP-600

Certified JIRA Service Desk Administrator, ACP-JSD

Certified AC-JPA

Professionals

Certified ACP-JA

Professionals

Certified ACP-JSD

Professionals

Etableret i 2019

Condoctor ApS blev etableret i 2019 af Jakob F. Gormsen (CEO).

Jakob F. Gormsen

CEO & Founder

Med kirurgisk præcision og et ekseptionelt talent for at sammensætte og tilpasse store og komplekse løsningsmodeller ned til mindste detalje, med sans for harmoni og samspil mellem mennesker og IT-systemer, kan Condoctors virke bedst sammenlignes med en dirigents orkestrering af de mange forskellige elementer og fintunede instrumenter, der skal ende op i en samlet helhed som en velspillende, smuk og funktionel symfoni.

Navnet Condoctor blev skabt udfra Jakob's mangeårige erfaring med at orkestrere stort set alle typer udfordringer branchen kan byde på og Condoctor ikonet visualiserer både dirigent funktion og undervisning, da vi ofte designer indivduelle løsninger i tæt samarbejde med kunden.


Siden Condoctor indtog scenen tilbage i 2019 har der været travlt i værkstedet, der er blevet trouble-shootet, udviklet og optimeret til den helt store guldmedalje (tidligere Platinum Partner) og mange tilfredse kunder har fået fuldstændigt styr på deres daglige processer og arbejdsgange samt langsigtede planer.


Fuldt tilfredse og tilbagevendende kunder er en vigtig del af forretningsstrategien, samtidig med at nye udfordringer altid imødekommes med stor interesse og forventning om at levere individuelt tilpassede løsninger til tiden.Velkommen til Condoctor - Certificeret Atlassian Gold Solution Partner!

HistorikEt lille time-map der omhandler de bedrifter og erfaringer, som har været definerende for Condoctor's CEO - Jakob F. Gormsen

Erfaring med Atlassian produkter siden 2003 (det er 19 år og runder lige straks hele to årtier)


Har været med til at opbygge en tidligere Atlassian Solution Partner fra Silver til Gold Solution Partner status


Har været med til at opbygge en tidligere Atlassian Solution Partner fra start til Platinum Solution Partner status


Condoctor blev grundlagt i 2019 af Jakob F. Gormsen


Har opbygget Condoctor fra start til Gold Solution Partner status


I året 2020 overtager Condoctor firmaet Koncis ApS som siden 2014 har ydet professionel Atlassian konsulentbistand